Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька з перших днів війни займається волонтерством та робить все аби наблизити Україну до перемоги над російськими окупантами. Окрім того, знаменитість тримає інформаційний фронт, і багато розповідає про те, що відбувається в Україні.

На своїй сторінці в Instagram Соломія Вітвіцька поділилася знімком з селища Іванків Київської області та пообіцяла розповісти, як українці тут протистояли російським загарбникам.

"Розкажемо багато цікавого про спротив російським окупантам цього містечка на Київщині 🙌🏼💪🏼😉", - зазначила Вітвіцька під фото.

Скріншот допису Соломії Вітвіцької

А поки телеведуча готує сюжет до ефіру ТСН увагу українців прикув образ Вітвіцької. До Іванкова Соломія одягла дуже стильний костюм зеленого відтінку, доповнивши образ білими кросівками та сонцезахисними окулярами.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Українцям дуже сподобався наряд Соломії Вітвіцької, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

"Красивий колір.Тобі дужееее 🔥", " Сонечко, доброго Вам ранку! Костюм дуже Вам пасує! Чекатиму на новини", "Красуня як завжди 👏👏👏❤️", "Шедевр", "Супер, фото 🔥🔥🔥😍", "Прекрасна як завжди👏👏👏", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька "обміняла" у військових автівку на квіти та ледь стримала посмішку: "Отакі в нас захисники"

Також Знай писав, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька показали справжню красу національного вбрання: "Обидві дуже"

Раніше Знай повідомляв, Соломія Вітвіцька показала зруйноване передмістя Києва - таке не прощають: "Злочини російської армії"