Відомий український комік Валентин Міхієнко, який брав участь в "Improv Live Show" і зараз займається проектом "Леви на джипі" на YouTube, крім свого гумору регулярно радує шанувальників ще й свіжими постами в Instagram, де за ним стежить більше 100 тисяч чоловік.

Валік Міхієнко в інтерв'ю Славі Дьоміну розповів, на які експерименти зі своєю зовнішністю зважився під час війни. На питання радіоведучого про те, які самі незвичайні вчинки зробив гуморист, він показав на камеру новий патріотичний манікюр і сережку в носі.

Міхієнко і Дьомін, скріншот з відео

На нігтях Міхієнка є наклейки із зображеннями Володимира Зеленського і радника глави офісу президента Олексія Арестовича, а на середньому пальці герб. Гуморист жартівливо заявив, що це три стовпи українського народу. Більш того, це був його перший досвід візиту до майстра манікюру.

Якщо до демонстрації нігтів Дьомін ще тримався, то після того, як Валік показав свій проколотий ніс, він і зовсім позбувся дару мови, махнувши рукою зі словами: "Так, все".

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Патріотичний манікюр коміка Валіка Міхієнко 🇺🇦 але і це ще не все", - написав Дьомін у підписі до публікації.

Нагадаємо, Міхієнко з "Ліги Сміху" об'єднався з Дантесом і Кошовим заради полку "Азов" у Маріуполі: "Разом переможемо"

Як повідомляв Знай.uа, найкращий комік після Кошового Валік Міхієнко розповів про спілкування з Зеленським: "Він був капець який...."

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма разом з гумористами з Improv Live Show придумав нову казку про "Золоту рибку": "Пообіцяйте не розповідати дітям"