Комедійна актриса "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 50 тисяч чоловік.

Багато фанатів дівчини знають про її любов до спортивного способу життя, до свого тіла і пілону. І зараз вона опинилася, в напівголому вигляді, на сцені "ЖК" перед двома Роман Міщеряков і Валентин Міхієнко.

Катерина Нікітіна, фото: Instagram

"Таким "Жіночий Квартал" Ви ще не бачили💣 і це тільки маленький спойлер. Можете уявити, яким буде ефір! Включайте 1+1 в суботу о 22:15, не пошкодуєте😏", - йдеться на офіційній сторінці шоу в соцмережі.

Деякі користувачі так і не зрозуміли, навіщо дівчині довелося оголюватися - проте навіть це їх не зацікавить. А ось інші виявляють свій захват, так як дивилися цей випуск Наживо.

Катерина Нікітіна, фото: instagram.com/nikitkinna

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Типу що дупу виставила на показ? Так це в кожному шоу можна побачити😂", "Що за погляд?", "Саме вчора на концерті і бачили🔥", "Не бачили і не хочу бачити, не цікаві", "Навіщо ж оголятися?", "Були на зйомках цього, це просто🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" потрясла попою перед Катею Нікітіною заради Потапа: "У подруги класна..."

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з чубчиком, а пародист Зеленського - з гітарою: як виглядали зірки "Квартал 95" в дитинстві

Знай.ua писав, зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко обняла беззубого красеня: "Скільки йому років вже?"