Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.

Євген Клопотенко розповів про зміни на своєму авторському сайті, де він зібрав для шанувальників безліч цікавих рецептів. Кулінар з командою зробили повний "апгрейд" і додали кілька корисних функцій. Наприклад, розділ з порадами, в якому кулінар відповів на найпоширеніші питання про готування. Також Євген додав розділ з весняними рецептами.

"Зробили розділ з весняними рецептами. Це от на зараз, коли пішла молода городина. Там і холодний зелений борщ є, і салати різні, і куди пхати шпинат, і як смажити редиску (рекомендую)", - написав кулінар.

Крім того, Клопотенко від себе особисто порекомендував шанувальникам приготувати вареники з кропивою і сиром, солоні оладки з капустою. Також він розповів, як спекти тертий пиріг з варення, яке напевно у кожного залишилося з зимової консервації, за рецептом своєї мами.

Користувачі соцмережі здивувалися через різноманітність кухні Клопотенка і оцінили його унікальні рецепти.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Коментарі - instagram.com/klopotenko/

Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів про реакцію європейців на українську кухню - галушки уплітали за обидві щоки: "Шок у людей"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф "Євген Клопотенко надихнувся через слова бездомного про Україну: "Європа вже зрозуміла, що ми..."

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко з "МастерШеф" впевнений, що перемоги не буде: "Ми заберемо Білгород, а через 20 років вони стануть сильнішими"