Коли почалася повномасштабна війна 24 лютого 2022 року, українська телеведуча Маша Єфросиніна одразу ж виїхала з дітьми під Київ. Дівчина живе в урядовому кварталі Києва і відчувала небезпеку.

Про це ексведуча ранкового шоу "Підйом" розповіла в ході спілкування зі співачкою Олею Поляковою на проєкті "Взрослые девочки"

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

Єфросиніна згадує, що спочатку думала, що все закінчиться за день-два і саме тому, коли діти заснули, вона зайшла в комору і записала своїй перше звернення до російських колег-артистів: блогерів, співаків, журналістів. Тоді Маша була дуже м'якою, так як була переконана, що, можливо, росіяни не розуміють, що відбувається.

Маша Єфросиніна, перше звернення до росіян, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Я думала, що повинна всім зараз це розповісти і вони, послухавши мене, відкриють свої телефони і розкажуть, що в Україні сталося щось неймовірно страшне", - ділиться ведуча наївними думками.

Оля Полякова вийшла в ефір через 2 години після початку вторгнення росії і теж сподівалася, що її слова допоможуть донести російським колегам всю правду.

"Я записала звернення до інтелігенції російської, до всіх думаючих музикантів",- згадує співачка.

Оля Полякова, перше звернення до росіян, скріншот з відео

Українським знаменитостям здавалося, що після їх звернення всі в росії почнуть про це говорити і неодмінно зупинять війну.

"Година нічого, дві нічого... Ми прокидаємося вранці від вибуху, я дивлюся - нічого, тільки наші новини. Потім пости Тіни Канделакі, Баскова і я розумію, що починається розвиток нової реальності, яку мій мозок пояснити не може... Ніде в порядку російських медіа немає нічого, що показує нашу реальну картину і для мене в той момент почався відлік справжньої війни",- розповідає Єфросиніна про своє прозріння на рахунок росіян.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна відповіла хейтерам, які критикують її за російську мову: "Тупі дискусії".

Раніше ми повідомляли, що втомлена Оля Полякова через ураган ледь не запізнилася на концерт, але швидко зібралася з думками.