Відома українська акторка і телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик любить радувати шанувальників різними публікаціями зі свого насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч чоловік.

Лілія Ребрик написала відвертий пост для тих, хто підтримує війну в Україні і нормально відноситься до президента рф путіна, який якраз таки її і розв'язав. Телеведуча попросила таку категорію людей відписатися від неї і більше не стежити за її аккаунтом.

"Любі мої! Цього недільного дня я уклінно прошу: всі, хто проти України, хто за росію, для кого путін - ок, хто називає війну спецоперацією або ті, хто її підтримує, - будь ласка, відпишіться. Вам тут не місце", - написала знаменитість.

Скріншот з Instagram, Лілія Ребрик

Ребрик заявила, що "золотої середини" не існує. Росія щодня вбиває сотні мирних жителів, руйнує міста, а путін керує всім цим процесом. Тому з людьми, які не розуміють очевидних речей, у телеведучої немає нічого спільного.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Йде війна, негласно оголошена росією, кремлівський диктатор намагається вгамувати свої апетити, хоча вже зрозумів, що ми йому - не по зубах. Вбивають наших людей, наших військових, наших дітей. І всім зрозуміло хто винний. І точка. А як незрозуміло, то відписуйтесь, будь ласка. Тут вам не місце нелюбові до України і її народу", - підсумувала Ребрик.

Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/

Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/

Нагадаємо, Лілія Ребрик закохала в себе ніжністю під спів Макса Барських: "Горе без сліз"

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик порадила, як називати окупантів, не використовуючи лайку: "Ригачка миру"

Також портал Знай.uа писав, що напарниця Анатолія Анатоліча Лілія Ребрик зробила зворушливе зізнання: "Люблю кожен твій..."