Олена Філонова - відома українська телеведуча, блогерка, що отримала свою популярність після участі в таких проектах, як "Хто проти блондинок?", "Піраньї".

Крім того, вона була у складі команди "Ревізора". А зараз вона поділилася своїми сльозами в Instagram Stories. Дівчина зазнала тяжкої втрати-помер важливий чоловік в її житті.

Олена Філонова, фото з Instagram

— Це дядько Сергій, мій оператор. Ми разом працювали на "Новому каналі". Дуже багато знімали різних проектів. На жаль, він помер. Не можу в це повірити і складно прийняти. Дядько Сергій був дуже доброю людиною. Великим професіоналом своєї справи! Людина з великої літери! Я пишаюся тим, що працювала з ним. Вічна пам'ять, світла пам'ять! Любимо і цінуємо. Спасибі, що Ви були в моєму житті

Олена Філонова, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Олена Філонова, скріншот: Instagram Stories

Згодом вона опублікувала в Stories слова сина цього чоловіка.

"Вчора ввечері помер тато. На жаль, після початку війни ми були не поруч. Я в Києві, він по роботі виїхав до Львова. Подробиць не знаю, але швидше за все серце. Не витримав "мотор" всіх цих подій. Довго думав написати щось красиве, але нічого не лізе в голову. Порожнеча", - пише він.

Олена Філонова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Олену Філонову грубо образили за те, що вона не відмовилася від фінансової допомоги: звинуватили в "жебрацтві" і назвали Щуром

Як повідомляв "Знай.ua", українці засудили та підтримали Олену Філонову за танці та розваги під час війни: "Розуму взагалі немає"

Знай.ua писав, Ревізор Олена Філонова "пристала" до водія біля заправки, щоб розповісти про стрибок цін на паливо: "Запасіться бензином"