Багато українців вже поспішають повернутися з Європи додому, щоб продовжити жити (або почати з чистого аркуша). Стався той момент, коли всі громадяни нашої країни можуть жити, де захочуть, на мало хто цього хоче.

Повернулася в Україну і родина ведучого Нового каналу Сергія Притули. Про це він розповів в одному з інтерв'ю.

Сергій Притула з сім'єю, фото з соцмереж

Фонд Сергія Притули з першого дня війни, яку на території України розв'язала росія, робить неймовірні речі! Вони передають тонни вантажів гуманітарної допомоги для цивільних, десятки авто для військових, дістають залізні "пташки" і безліч необхідного потужного спорядження для ЗСУ. Все це наближає перемогу нашої країни над агресором. Щоб йому спокійно працювалося, Сергій Притула залишив своїх рідних в більш безпечному регіоні.

"Моя сім'я в Україні, але не в Києві. Це захід країни, - поділився він в інтерв'ю "Українській правді". – Я сказав дружині, щоб підшукала для дітей гуртки, на які вони ходили в Києві. Тому що це надовго. Дружина вже знайшла роботу там, де живе. Діти ходять на гуртки. Все окей."

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Сергій Притула з дружиною

Притула припускає, що війна затягнеться на весь рік. А може бути, і на наступний. А на питання: "Коли перемога?" відповів лаконічно.

"Я не знаю, хто може відповісти на це питання, крім Збройних сил України, - сказав Сергій. – І навіть вони залежать від ряду обставин, щоб дати якусь відносно конкретну відповідь. А що ми можемо вважати нашою перемогою? А що ми можемо вважати російською поразкою? А що росіяни вважатимуть нашою поразкою, а що – своєю перемогою? Всі ці речі поки не в одній системі координат і ніколи не будуть. Я не знаю, скільки це буде тривати."

Нагадаємо, що українці відправили Сергію Притулі 700 мільйонів гривень, ведучий впевнений, що кінець війни не скоро.

Раніше ми повідомляли, що у Сергія Притули проблеми зі здоров'ям через війну, друг Педана розповів правду.