Журналістка та популярна ведуча новин ТСН Марічка Падалко показала безстрашного українського захисника, який воює на передовій та підтримує бойовий дух товаришів веселою піснею. Ролик телеведуча опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вже четвертий місяць бійці ЗСУ дають героїчну відсіч "другій армії" світу. Незважаючи на те, що російські окупанти перевищують українських захисників чисельно і мають більше техніки, наші бійці не дають їм жодного шансу на перемогу.

Марічка Падалко, скріншот

Так, Марічка Падалко показала, які талановиті чоловіки служать у лавах ЗСУ. На відео Дмитро родом з Харкова, який зараз воює на сході України, де йдуть самі посилені бої. Бойовим духом солдата можна тільки захоплюватися. Тримаючи в руках кулемет він весело і дуже красиво виконує пісню, присвячену потопленому крейсеру "Москва".

"Пісня - це теж зброя. Гвардієць з Харкова Дмитро захищає Україну на сході. Між боями захисник знаходить час і для пісні", - підписала відео відома телеведуча.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юла згадала, як фанатіла від Шевченка на піку його популярності в "Динамо" - Анатоліча і в помині не було: "Сумно, що вже не десятикласниця".

Також наш портал інформував, колишня дружина Володимира Остапчука вивезла дітей з України і заборонила телеведучому з ними спілкуватися: "Найбільший біль".

Крім того, наш портал інформував, Таня Песик в ролі баби Параски розповіла, як зробити відворотне зілля для окупантів і швидко знешкодити ворога: "Як бальзам на душу".