Відомий ведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 540 тисяч осіб.

Володимир Остапчук поділився з фанатами зворушливими архівними фотографіями зі своєю донькою Емілією з нагоди її дня народження. Телеведучий написав зворушливе привітання крихітці на 9-річчя.

"Я пишу тобі це повідомлення, бо знаю - ти колись його обов’язково прочитаєш. Дякую, що одного разу з’явилась в моєму житті і перевернула його повністю ❤️ Дякую, що вибрала мене як свого тата і дала можливість відкрити нові грані любові", - написав Остапчук.

Скріншот з Instagram, Вова Остапчук

Артист підкреслив, що не може привітати Емілію особисто, так як її мама, його колишня дружина Олена Войченко відвезла дітей за тисячі кілометрів і не дає спілкуватися. Телеведучий також зізнався, що не дивлячись на обставини, він радий тому, що його малюки в безпеці.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Я знаю, що ти чекала на моє особисте привітання чи дзвінок сьогодні. Але ти вже доросла і маєш знати - я не маю такої можливості, пробач. Мама не дозволяє ні привітати, ні навіть тобі додзвонитись, хоча я намагаюсь з тобою поговорити щовечора", - написав артист.

Раніше Остапчук розповідав, що не спілкується з дітьми протягом трьох місяців. З тих пір, як його колишня дружина відвезла їх до Канади. Телеведучий щодня намагається з ними зв'язатися, але дзвінки завжди скидаються.

Нагадаємо, змінив мікрофон на лопату: ведучий Володимир Остапчук приєднався до Добробату

Як повідомляв Знай.uа, Вова Остапчук перетворився на "уманського пацана" і закликав українців не соромитися суржика: "Головне прагніть, це прекрасно"

Також портал Знай.uа писав, що Вову Остапчука ошелешили страхопуди-росіяни в Польщі, наліпили українські прапори: "Такого ще не бачив"