"Холостячка" другого сезону, виконавиця Злата Огнєвіч попросила у всесвіту суперсилу, за допомогою якої вона могла б нагодувати, врятувати, а також як-небудь підтримати всіх тих, хто постраждав в ході повномасштабної війни проти рашистів.

Вона написала окрему публікацію і додала, що однієї суперсили буде недостатньо - ще потрібно, щоб ворог був миттєво знищений.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Неможливо без сліз чути історії наших людей, бачити відчай, розбиті мрії, життя. Моє серце постійно розривається від болю, всередині мене уламки всього, що колись билося, жило і мало надію. І якби не внутрішнє світло, я б просто не могла йти далі...", - пише Злата.

У поточних обставинах головною метою для нас, українців, є підтримка. Бо багато людей залишилися без житла і можливостей подальшого існування.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Стільки болю і сліз, стільки спогадів і моментів з усім чого вже немає з тим, що зруйновано. Жах. Дуже шкода, що так все відбувається. Сльози за людей які в такій ситуації", - залишив користувач в одному з коментарів.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч знову їде з України і навіть не втомилася від цього: "Просто звикла"

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник заявив, що війна вплинула на життя не тільки простих людей, а й зірок: "Публічні люди не виняток"

Знай.ua писав, Злату Огнєвіч зацькували за ідеальний макіяж і манікюр під час війни: "Це підтримка економіки"