Українська співачка Ярослава Притула відома під псевдонімом Slavia і як колишня дружина Михайла Хома (Дзідзьо).

Дівчина часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, але зараз вона дала інтерв'ю в рамках "Зіркового шляху", в ході якого говорила на всілякі тему, включаючи навіть минуле з чоловіком.

Slavia, скріншот з відео

— Коли ти придбала будинок? Я знаю, що тобі від ексчоловіка залишилася квартира.

- Ми з Михайлом, коли були одружені, я дуже мріяла про цю квартиру. Я налаштовувала Михайла, він каже: "Ні, це озеро". А я дуже люблю воду... Каже: "Це камиші, жаби, комарі". Але він поїхав подивився, дзвонить, каже мені: "Тут класно, тут супер, все..." І якось так склалося. Ми довго чекали, ми практично вже 3 роки чекаємо цю квартиру і так якось не складається. Я вже там життя прожила. Якось так складається, що не складається, значить так треба.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Показати ще

Slavia, фото: Instagram

"Але вона дивна... Він молодець! 20 років людина живе чисто для себе і кар'єри... будував свій бізнес... Тобі ні дітей, нічого не дав... морально.. Але він молодець! Я в шоці! Себе любити треба!", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Slavia наводить марафет і готується до зустрічі з українськими бійцями: остаточно відійшла від розлучення з Дзідзьо

Як повідомляв "Знай.ua", Slavia зізналася, чи допомагає їй колишній Дзідзьо під час війни і чому вона вважає його "поганим" сім'янином: "Він народжений для іншого"

Знай.ua писав, Дзідзьо слідом за Зібровим виправдався після звинувачень у виступі на весіллі під час війни: "Підставив мене"