Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями і новинами з особистого життя, за яким стежить понад 290 тисяч осіб.

Олена-Крістіна Лебідь розмістила зворушливу фотографію зі своєю улюбленицею Сарою, французьким бульдогом і ще однією дворняжною, яку телеведуча назвала Ельзою. Зірка щодня підгодовує тварину, яка в свою чергу дуже любить дражнити її Сару.

Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

"Сара і двір-леді Ельза (я її так назвала). Щоранку Ельза чекає корм, інтелігентно чавкає на весь район 🙈 А потім інтелігентно вибішує бісилками Сару до "мертві бджоли не гудуть" 😂😂😂", - поділилася лебідь.

Телеведуча жартівливо заявила, що роздумує про те, щоб спробувати корм Ельзи, а все тому що теж хоче бути такою ж рухомою. А ще на другому опублікованому знімку, зробленому вже без собак, Лебідь запропонувала шанувальникам оцінити шорти, які явно на неї великі.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Починаю замислюватися спробувати корм Ельзи 😂😂😂 теж хочу бути "шалена бджілка" 😂😂😂 P.S. На другій фотці можна просто поржать з моїх парашутів 🙈🙈🙈", - написала артистка.

Нагадаємо, у українців масово відбирають гроші, Олена-Крістіна Лебідь поспішила на допомогу: "Він чекає згоди"

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на "коалу" і заснула в непідходящому місці: "Коли дуже треба додивитися сон"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь посміялася над успіхами російського кінопрокату: "Москва втрат не вірить, мовчання бурят"