Катерина Осадча - відома українська телеведуча і журналістка, популярна, в першу чергу, завдяки шоу "Світське життя".

Вона в черговий раз ділиться трагічними фотографіями російського звірства в Україні. На фото люди похилого віку, які просто лежать вже неживі на підлозі, яких спіткала страшна доля від рук орків.

Катерина Осадча, фото: Instagram

"Реальність до якої не можна звикати. Щодня в Україні вбивають людей, дітей, це геноцид, це жахлива реальність, не просто слова, або просто фото, Це життя людей...", - пише Катерина Осадча.

Всі українці стали свідками російського вторгнення на територію незалежної України 24 лютого 2022 року. Геноцид українського народу триває досі.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Катя Осадча. Фото: скрін youtube

"З кожною такою фотографією діра всередині стає все більше, діра несправедливості і жаху.... Діра, що хоче кричати, що так не можна, Життя не так влаштоване, щоб гинули люди, за рішенням божевільного карлика.... Я точно знаю, що є справедливість і кармічний маятник і чекаю коли він почне своє зворотний рух, але чому так довго?", - обавила телеведуча.

Вона, як Ви знаєте, зараз займається пошуком зниклих безвісти українців, адже їх тисячі. На марафоні єдині новини по понеділках показують програму" знайти своїх", в якій об'єднуються сім'ї, яких війна розділила.

Нагадаємо, Катерина Осадча розповіла про втрати, які принесла з собою війна: "Сльози течуть самі"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Осадча налякала українців прогнозом "кінця світу" через 100 секунд: "Чому це допустили?"

Знай.ua писав, Катя Осадча вказала на головний "талант" Сергія Лазарєва: "Перевзувався на льоту"