Ведуча Маша Єфросініна розповіла як європейська аудиторія реагує на українські новини

Про це вона повідомила в програмі "Сніданок з 1+1".

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Варто зазначити, що відома ведуча дуже переживала через початок повномасштабного вторгнення в Україну. З її слів, вона втратила все, без чого так боялася залишитись - це робота та рідна земля.

Проте Маша не сидить склавши руки. Вона займається активною волонтерською діяльністю та провела два концерти на підтримку України у Польщі та Німеччині. На питання ведучого, як європейська аудиторія зараз ставиться до українських новин, Маша відповіла, що для неї було новим те, що одне з відомих європейських видань висловилось так:

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Українські новини є дуже токсичними."

Маша зауважила, що цей вираз вона вперше почула у Європі. Ведуча розповіла, що у неї мало бути 15-хвилинне інтерв'ю для відомого видання Bild. Проте інтерв'ю "порізали", в ефірі вона була всього три хвилини. Вона запитала, а чому так сталося, може технічні причини. Їй показали рейтинги видання та зауважили, що коли аудиторія чує новини про Україну, то рейтинги значно падають та компанія заходить у великі збитки.

Юрій Горбонув, який був у студії, зауважив, що це найгірше, що може бути, коли вони починають втомлюватись, від цього залежить як допомагає їхній уряд нам.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна захопилася волонтерськими подвигами Сергія Притули і не стримала емоцій: "Люблю тебе".

До слова, Маша Єфросиніна показала майбутнього мужика Олі Полякової: "Ти д*пу качаєш".

Раніше ми писали, що Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній, як опинилася в 18 років у занюханому готелі Іспанії: "Жінка була аферистка"