19 червня, українці відзначатимуть важливе свято - День батька. Коли війна відбирає будинки і розлучає сім'ї, сімейні свята сприймаються по-особливому.

Моменти, коли можна побачити і почути рідних, цінуються ще сильніше. У цей нелегкий для всіх нас час Starlight Media хоче популяризувати теплі сімейні свята, які зберігають в собі важливі цінності. Новий канал до Дня батька зробив зірковим татам подарунок – зустріч з дітьми. Днями в ефірі Нового вийшов ролик, сповнений любові і тепла, який ще раз нагадає всім татам: де б вони не були, їх люблять і чекають вдома.

День батька, скріншот з відео

"Більшість тат знаходяться далеко від своїх дітей, а деякі з початку війни їх не бачили, тому що служать в ЗСУ і захищають Україну, як телеведучий і журналіст Михайло Шаманов або соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя,- розповідає маркетинг-директор Нового каналу Ольга Балабан. – Ми хотіли зробити їм сюрприз. Більшість батьків не знали, що в ролику буде включення з дітьми. Наприклад, перед зйомкою ведучому програми "Свобода слова" на ICTV і "Єдиного марафону новин" Вадиму Карп'яку сказали, що з ним повинні записати інтерв'ю з приводу ордена "За заслуги III ступеня", який в День журналіста йому вручив президент. Вадим провів "Єдиний марафон", був втомленим, але знімальна група попросила затриматися заради інтерв'ю. А замість преси він побачив дітей. Його радості і здивуванню не було меж."

День батька, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Щоб зробити подібний сюрприз, довелося підмовляти мам.

"Вони з радістю сприйняли нашу пропозицію. Трохи складно було з Тарасом Тополею. Тому що журналісти часто просять у нього коментарі. Потрібно було знайти віконечко для нашого "інтерв'ю", - зізнається Ольга Балабан. – Але все вдалося. Поява дітей стала для тат цінним і душевним сюрпризом. За кадром навіть залишилися сльози чоловіків."

"Тату, а що ти в мені любиш найбільше?" - миле запитання, яке діти поставили Олександру Педану, Тарасу Тополі, Єгору Крутоголову, Григорію Решетнику та Михайлу Шаманову. Не менш зворушливими були відповіді. Які - дивіться в ніжному ролику на Новому каналі, СТБ і ОЦЕ. І не забудьте нагадати своїм рідним, як ви їх любите. Тому що скільки б років нам не було, ми завжди залишаємося дітьми для наших батьків.

День батька, скріншот з відео

Нагадаємо, що зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов зробив корисний подарунок захисникам на передовій.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Хливнюк, Дмитро Дікусар, Майкл Щур і Тарас Тополя потрапили під обстріл - "термінатори", які пережили пекло.