Відома українська співачка і акторка Надя Мейхер, екссолістка гурту "ВіаГра", дизайнерка та чарівна жінка, вирішила нагадати, що жінка, та поділилась своєю красою з шанувальниками.

Втомлені від реалій війни українці, роззявивши рота затамували подих, адже такої краси впродовж цих виснажливих чотирьох місяців ніхто не бачив. Красуня розмістила світлину, на якій спокусливо позує у легкому сарафанчику, на сторінці у Instagram, за нею стежить понад 340 тисяч осіб.

Надя Мейхер. Фото: скриншот Instagram

Жінка позує у літньому сарафанчику, а верхні ґудзики на бюсті розщеплені, та спокусливо демонструють солодке заглиблення. Надія загадково посміхається, пускаючи з-під брів пронизливий та чарівний погляд.

Надя Мейхер. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Шанувальники від неочікуваного втартили дар мови, але в стрічку для коментарів не залишили порожньою, висловлюючи щире захоплення жінкою.

Надя Мейхер. Фото: скриншот Instagram

" Найгарніша україночка", "Чарівна і шикарна", "Чудово красива", "Красуня", "Ти супер", "Шикарна жінка", "Мрія", "Я ж говорю ти ідеальна жінка", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Христина Горняк поскаржилася на постійний стрес і безсилля.

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Полякової Маша видала сімейну таємницю - співачка її виховувала дуже жорстко.

Також "Знай.ua" писав, що Наталія Могилевська задумалася про серйозні зміни в житті, за час війни об'їхала пів країни і побачила багато всього через що відчуває сили.