Відома українська акторка та головна героїня першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина часто ділиться своїми роздумами, а також дає поради.

Цього разу у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Ксенія Мішина поставила питання, яке дещо вводить у ступор та водночас може багато чого розкласти по поличках: "А якщо наш найщасливіший час сьогодні?!"

"Пам'ятайте, як була корона і все змістилося з ніг на голову, ми скаржилися і страшенно страждали, що світ не буде колишнім... а тепер багато хто з нас віддав би все за те, щоб повернути той момент, коли у нас просто не стало можливості подорожувати й вести звичний побут. А тепер війна! І я думаю що ж там за поворотом може бути ще?", - пише акторка. Ксенія Мішина

Ксенія Мішина. Фото: Instagram

Ксенія Мішина розгледіла у цій ситуації дві категорії людей, одні з яких постійно скаржаться, а інші намагаються жити за будь-яких обставин.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Я дізналася, що всі наші емоції вже є в нас, а світ підкидає нам ситуації, у яких ми ці емоції маємо дожити. Іноді ми зберігаємо те, що назбирали не лише наші батьки, а й наші далекі родичі. І ось я думаю, війна прийшла, підняла в нас ненависть, біль, образу, страхи, ми повинні їх прожити, пережити і жити далі, щоб подарувати Україні щасливі покоління після нас. А виходить, що зараз ми все це примножуємо…", - пише вона. Ксенія Мішина

Ксенія Мішина, скрін instagram

Акторка зізнається, що зараз бачить, як люди насичують ненавистю один одного, нескінченно обговорюючи найзлободенніші теми. Однак, вона радить, що не варто "черствіти душею, не можна чорніти всередині".

То ж для себе вона вирішила весь біль і весь негатив приймати та проживати. А також запитувати себе, що корисного я можу зробити у тій чи іншій ситуації. Перемикаючись на позитивні думки, вона відчуває полегшення - то ж радить так робити й іншим.

Пост Ксенії Мішиної, instagram.com/misha.k.ua

Пост Ксенії Мішиної, instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, зірка "Холостячки" Ксенія Мішина присоромила Еллерта за вічне бажання пригубити: "Сьогодні не хочу бухати"

Також ми писали, Ксенія Мішина розповіла про панічні атаки і нервові зриви: "Потрібно працювати з фахівцями"

Нагадаємо, Олександр Елерт з "Холостячки" показав, кого возить поруч замість Ксенії Мішиної: прожили разом більше 20 років