Відомий український гуморист, зірка "Ліги Сміху" Ігор Ласточкін відвідав населений пункт, що знаходився під окупацією і показав моторошні кадри. Фото він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ігор Ласточкін разом з командою інших гумористів ще з перших днів, коли це стало можливим, почав допомагати українцям, які пережили окупацію. Цього разу він відвідав село Андріївка на Київщині, яке постраждало від рук російських загарбників.

Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube

Гуморист брав участь у ліквідації наслідків бойових дій і встиг зробити невеликий фотозвіт. На кадрах видно повністю згорілий будинок через російських окупантів, а також дітей, які живуть в нових і страшних реаліях. Юні українці ходять по руїнах, де зовсім недавно був будинок, в якому жили і не знали горя люди.

"Домівка вигоріла повністю… на щастя люди встигли виїхати до пожежі і як вона саме сталась здогадатись не складно.. Воронки біля будинку, сліди від гусениць… Розповіді дітей які бачили русню… моторошно. Гуртуємось, тримаємось, допомагаємо один одному! Слава Україні!!!",- прокоментував кадри Ігор Ласточкін.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Рибак та Ігор Ласточкін провели експрес-курс з географії для росіянина, який назвав Херсон частиною рф: "Со*амба, на*уй".

Також наш портал інформував, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Крім того, наш портал повідомляв, дружина Горбунова Катя Осадча захотіла знову народити дитину: "Коли не болить всередині".