Відомий український співак Володимир Дантес розповів про переживання, які його мучать. Цим артист поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес приділяє чимало часу соцмережам, тому його шанувальники завжди в курсі подій в житті улюбленого артиста. Він регулярно радує новими фото, відео, а також ділиться важливими новинами, думками або переживаннями.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Виконавець розповів, що його мучать переживання, ймовірно маючи на увазі рішення Європарламенту про статус кандидата ЄС для України. Вова Дантес зізнався, що хвилюється і очікує рішення, адже це дуже важливий крок для країни. Він зазначив, що не може заспокоїтися і постійно переглядає новини, щоб бути в курсі всього, що відбувається.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Сьогодні дуже важливий день для країни. Я настільки хвилююся і чекаю остаточного рішення. Просто сиджу на вулиці і оновлюють новинну стрічку", - поділився музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."