Українська співачка, народна артистка Софія Ротару свого часу дуже багато гастролювала в росії. Навіть виступала перед псом путіна - ватажком ТікТок військ Рамзаном Кадировим.

Але з початку повномасштабного військового вторгнення рф в Україну 24 лютого 2022 року артистка виключила виступи на російських землях зі свого графіка.

27 червня 2022 року стало дуже болючим днем для Софії Михайлівни. Співачка народилася в селі Маршинці, в Чернівецькій області. Однак, судячи з усього їй дуже близьке місто Кременчук.

Софія Ротару, фото: Instagram

Зазначимо, що саме 27 червня військові рф завдали 2 ракетних удари по ТРЦ в Кременчуці, де в цей понеділок перебувало більше тисячі людей. Цим росія вкотре довела, що є державою-терористом і хештег #RussiaIsATerroristState присвятили їм не дарма.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Софія Ротару не змогла мовчати після такого варварського вчинку рф і вперше за тривалий час дала про себе знати в соцмережах. Вона виклала в Stories в Instagram фото свічки, з написом "Кременчук 27.06".

Сторіз Софії Ротару в день обстрілу ТРЦ у Кременчуці

Хочеться зауважити, що навіть обстріл житлового будинку в Києві за день до цього не був оприлюднений на сторінці Софії Ротару.

Нагадаємо, що Софія Ротару "повернулася" після пропажі, щоб нагадати про свою мрію: "Багато терпіння".

Раніше ми повідомляли, що внучка Софії Ротару показала возз'єднання з сім'єю під час війни, папа-втікач Євдокименко на місці.

Також стало відомо, що окупанти завдали удару по ТРЦ у Кременчуці, багато жертв серед мирного населення