Дружина боксера Віталія Кличка вже давненько живе в Німеччині, поки її чоловік працює на благо Києва. Наталя захоплюється співом, а з початком війни стала активно допомагати рідній країні, беручи участь у благодійних заходах і підтримуючи співвітчизників.

Наталія Кличко на своїй сторінці в соцмережі Instagram, за якою стежить трохи більше 14 тисяч осіб, розмістила так зване mood відео до авторської пісні "Better Day". Зворушливу і чуттєву композицію вона написала зі своїм другом, молодим музикантом Daniel Léon.

Скріншот з Instagram, Наталія Кличко

На відео шанувальники можуть побачити блакитноокого красеня, що грає на фортепіано, і саму Наталю, яка співає рідною українською мовою. Більш того, середня донька Віталія Кличка, 19-річна Єлизавета-Вікторія теж взяла участь у записі пісні.

Наталя повідомила, що всі гроші, зібрані з продажу цього треку, вона пожертвує для допомоги Україні.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Шанувальники подякували дружині мера за зворушливе виконання пісні і надану підтримку співвітчизникам.

Коментарі - instagram.com/natalia_klitschko_official/

Коментарі - instagram.com/natalia_klitschko_official/

Раніше ми писали про те, що дружина Віталія Кличка Наталія засвітилася в компанії молоденького музиканта: готується до чогось особливого

Як повідомляв Знай.uа, Наталія Кличко знайшла те, що може повернути до життя навіть посеред війни: "Здавалося б, нічого особливого"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Віталія Кличка Наталія дістала кругленьку суму для допомоги Батьківщині: "Не байдужа доля України"