Андрій Бєдняков знайшов небувалу популяність після того, як став ведучим тревел-шоу "Орел і Решка" разом із російською блогеркою Настею Івлєєвою.

Після початку повномасштабного вторгнення росії Андрій розірвав буль-які зв'язки з країною-терористкою. І те, що військові рфї зробили з рідним містом Бєднякова - Маріуполем - пробачити неможливо.

Маріуполь. Фото: Telegram

Мужній український Маріуполь – рідне місто ведучого шоу "Де логіка?" (Новий канал) Андрія Бєднякова. Він зізнається, що до війни, хоч давно і переїхав до столиці, часто бував у Маріуполі. Відвідував рідних, відпочивав із друзями, гуляв вулицями міста, насолоджувався спогадами та пишався тим, як Маріуполь розвивається. А потім прийшли окупанти і зруйнували все, що з любов’ю будували люди. Так, школа Бєднкова залишилися тільки в спогадах учнів і вчителів – будівлі навчального закладу майже не існує.

"До війни моя школа була однією з найкращих, – розповів ведучий Нового каналу. – Велике футбольне поле зі штучним газоном, де постійно займалися діти з району. Бігові доріжки з сучасним резиновим покриттям. Міні-футбольне поле зі штучним покриттям. Баскетбольне поле. Тренажери. Там було нереально класно. Там постійно були діти."

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Сторіз Андрія Бєднякова

Від підписників Андрій Бєдняков дізнався, що його будинку теж більше немає. Жителька Маріуполя, яка жила по сусідству з телеведучим, написала, що туди влучила бомба.

"Будинок, де я виріс, знаходився за школою. Там була наша квартира. Чому "була"? Все просто. Влучання. Багатоповерхівка згоріла, – написав ведучий. – Нас "освободілі" від квартири."

Сторіз Андрія Бєднякова

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков відібрав лаври у Сергія Притули та організував допомогу Харкову з Усиком: "Серце завмирає".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" розповів про розмови з сестрою під час бомбардування Маріуполя: "Києва вже немає?"