Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий порадував новою пародією на головного "тікток"-воїна Рамзана Кадирова. Ролик артист опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий – один із головних постачальників гарного настрою для українців. Гуморист регулярно радує яскравими пародіями, висміюючи відомих і не дуже особистостей, даруючи позитив у такий сумний час.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

На цей раз "під приціл" гумориста потрапив головний "тікток"-воїн Рамзан Кадиров. Нещодавно йому вручили почесну нагороду за заслуги перед стоматологією, що стало яскравим приводом для жартів у мережі. Інцидент не оминув і Юрій Великий. Він виступив в образі Кадирова і детально розповів, у чому заслуги головного "Дону" росії.

Юрій Великий у образі Кадирова. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Голові Чечні, а також головному "тіктокеру" всієї росії Рамзану Кадирову вручили орден "За заслуги перед стоматологією". Тепер головний ДОНтист росії може офіційно говорити "Я твій зуб у роті хитав"", - посміявся гуморист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, вагітна Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зробила те, на що довго не наважувалася і вразила українців: "Живемо тут, зараз".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" прокоментувала поведінку Світлани Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Крім того, наш портал інформував, Ірина Федишин захопилася ЗСУ, які під музику і з великим запалом відповідають окупантам на їхні злочини: "Гаряче вітання".