Ірина Білик – відома українська виконавиця, яка розповіла своїм шанувальникам у Instagram чергову історію з Маріуполя.

Цього разу вона торкнулася якоїсь Ірини Клисичко, якій довелося провести кілька тижнів у знищеному місті, а потім і зовсім – в окупації.

Ірина Білик, фото: Instagram

"Жінка згадує, як довго не було зв'язку з рідними, як у Маріуполі люди ховалися в квартирах, у підвалах, жили вдесятьох в одній кімнаті... Зрештою, Ірині вдалося вирватися з міста. почалося життя в окупації. Люди, які прийшли на українську землю, встановлювали свої порядки...", - пише Ірина Білик.

Але благо Ірина Клисичко зараз перебуває у Запоріжжі, мріючи повернутися колись додому. У Маріуполь, який більше ніколи не буде колишнім, але згодом – навіть найкращим містом.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Ірина Білик. Фото: скриншот Instagram

До цього Ірина Білик розповідала про робітницю однієї з лікарень Маріуполя, яка бачила всі ті особи, які постраждали після знищення пологового будинку. Тоді жінці запам'ятався малюк, без батьків... і з невідомістю перед майбутнім.

Нагадаємо, Ірина Білик здала Таїсію Повалій та Ігоря Ліхуту з потрухами: "Радіє тому, що відбувається з нами тут"

Як повідомляв "Знай.uа", Ірина Білик згадала про малюка, врятованого зі знищеного пологового будинку: "Врятуйте мого сина"

Знай.ua писав, Ірина Білик поділилася болем жінки, яка дивом вижила і врятувалася з Маріуполя з маленькими доньками. Почались страшні будні під обстрілами, в компанії маріупольців, які ділили між собою їжу та воду, і готували на багатті.