Анна Богдан (Сторожук) – переможниця 11 сезону проекту "Холостяк" із Михайлом Заливаком.

Минув рік і колись закохані один в одного – більше не разом. Українці через це припустили, що закінчився контракт із телеканалом і можна нічого не приховувати. І зараз вона поділилася своїми думками щодо свого минулого життя.

Анна Богдан, скрін з Іnstagram

[quote author=""]"Дуже часто я гортаю сторінки минулого життя, і розумію, що воно ніколи не буде таким, як було раніше. У нас, українців життя розділилося до війни і після. Я думаю, що ніхто не забуде того дня… Якби знали, що війна провела б його якось інакше?”, - пише Ганна Богдан.

За її словами, всього за день до війни вона перебувала на фотосесії, яка є шматочком останніх позитивних емоцій, яких тепер під час рашистського наступу ніде не знайти. Однак ті знімки є чудовим спогадом про щось хороше, тому їх на своїй сторінці вона збереже.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Анна Богдан. Фото: Instagram

"А моє життя розділилося до 13 років і після, а ще до онкології і після, тому війна, а я вже сильна" , - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Ганна Богдан із шоу "Холостяк" обколола шию і вкрала дитину у Михайла Заливака після розлучення: "Як це може бути?"

Як повідомляв "Знай.uа", Юля "Зайчика" з шоу "Холостяк" після розпусти біля собору взялася порушувати заборони: "Горячо в ж*пку"

Знай.ua писав, поки Богдан покинула Заливако: колишня Макса Чмерковського з "Холостяка" Олександра Шульгіна народила дочку від супермена