Українська акторка Ірина Поплавська, яка стала відомою завдяки ролі в серіалі "Моя улюблена Страшко", поділилася тим, що відчуває після стількох нестерпних днів кровопролитної війни, яку розпочала росія на українській землі.

У новому пості на особистій сторінці в Інстаграмі Ірина Поплавська зізнається, що за цей час стала ще вразливішою, ніж була. Вона бажає почуватися тепло і надійно хоча б колі найближчих людей. А у випадку, коли має справу з агресією у свій бік, реагує "яскраво".

"Ті емоційні гойдалки, в яких наразі перебуває, мабуть, кожен українець, важко описати. Від абсолютно депресивного стану, небажання хоч щось робити, зневіри до піднесення, натхнення і віри у світле майбутнє. Той нуль, в якому опинилися представники творчих професій і моєї зокрема, навіть коментувати не буду.", - пише вона. Ірина Поплавська

Моя улюблена Страшко, фото: Instagram

Акторка зізнається, що має всередині багато емоцій, з якими не знає, що робити. Розповідає, що її психолог провела влучну аналогію, порівнявши конфліктні ситуації з вторгненням. І зараз кожному українцю знайомі ці відчуття.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

"Є причини посміхатись, є прекрасні люди навколо, є добро там, де не чекаєш, є багато чого, про що й не мріяв. Мріяв. Хотів. Але не так. Але не як наслідок війни. Тому не знаєш, що робити з купою почуттів всередині. Як реагувати і виражати свої думки. Зате стало дуже легко прощатись з людьми та припиняти спілкування. З одного боку не хочеться ні з ким розмовляти, а з іншого до страху самотньо", - пише акторка. Ірина Поплавська

Серіал "Моя улюблена Страшко", instagram.com/darya_barihashvili

Ірина Поплавська пообіцяла собі колись детальніше розібратися в особистих змінах, яких вона зазнала через війну. Проте саме зараз їй важко щось усвідомити, тому залишається просто спостерігати за всім, що з нею відбувається.

"Сьогодні я геть нічого не усвідомлюю, скоріше просто спостерігаю за всім, що зі мною відбувається, намагаючись не з‘їхати з глузду та не впасти в депресивну яму. Тому тримаюсь за те хороше, що маю в спогадах і те хороше, що відбувається щодня. Тримаюсь, аби не з'їхати і не впасти. Колись настане день, коли з’їжджати і падати буде нікуди і в цей самий день я обов‘язково напишу послідовний і логічний текст. Але не сьогодні. Сьогодні я спроможна лише на цей потік свідомості без зв‘язку і сенсу. Але день настане. Сонце обов’язково зійде. Ви тільки тримайтесь, будь ласка. Люблю ❤️", - пише вона. Ірина Поплавська

Ірина Поплавська, instagram.com/icedevka

Нагадаємо, Ірина Поплавська і Саша Соколов з "Моя улюблена Страшко" разом? Найкращий друг Артур Логай розповів все

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Поплавська з "Моя улюблена Страшко" чує голоси в голові: "Завжди знала..."

Також "Знай.ua" писав, що глядачам пообіцяли продовження серіалу "Моя улюблена Страшко": "З такими "подачками" й інтерес відпав"