Українська співачка Яна Шемаєва, яка більше відома як Jerry Heil, розповіла про біду, що трапилася з нею в Європі. Цим зірка поділилася у програмі "Зірковий шлях".

Jerry Heil розповіла, що залишилася в Європі без важливих документів та гаманця, які втратила у дорозі.

JERRY HEIL. Фото: скрін youtube

"У мене трапилася прикра ситуація з документами. Я втратила документи, коли їхала з Варшави до Берліна", - поділилася зірка.

За словами виконавиці лихо трапилося через її неуважність, адже вона сама виклала гаманець із документами, а виходячи з поїзда забула забрати їх. Коли вона зрозуміла, що забула речі, то вже було пізно, адже поїзд поїхав.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"Коли я їхала в поїзді у мене був гаманець. У цей гаманець я за кілька хвилин до того, як його залишила, склала туди все. Думаю, нехай лежить все в одному місці і кладу я цей гаманець не у свою сумку, не в рюкзак, а чомусь під нього", - розповіла співачка.

Jerry Heil. Фото: Instagram

Jerry Heil звернулася за допомогою до бюро знахідок, але там порекомендували чекати і вже кілька днів не надають жодної інформації. Вона наголосила, що документи були дуже важливими і зараз їй залишається лише молитися, щоби все обійшлося.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyona Alyona та Jerry Heil показали свої пригоди в Європі: "Місяць був насиченим".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль у прозорій білизні змусила чоловіків потіти: такого запрошення вже давно чекали.

Крім того, ми повідомляли, Олена Філонова показала апетитне тіло без одягу, щоб розповісти про наболіле: "Різні ноги, втрата..."