Президент України Володимир Зеленський не зрадив мирний народ, залишившись у країні, коли розпочалася повномасштабна війна проти рашистів.

23 червня 2022 року наша країна офіційно набула статусу кандидата на вступ до Європейського Союзу. Тепер перед державою стоїть безліч завдань, які необхідно виконати, щоб стати безпосередньо членами ЄС. Володимир Зеленський тоді записав окреме відео та користувачі навіть знайшли одну цікаву "пасхалку".

Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Україна – не місток, не подушка між Заходом та РФ, не буфер між Європою та Азією, не сфера впливу, не сіра зона, не транзитна територія. Не прикордоння між орками та ельфами", - заявляє Володимир Зеленський.

Ніхто нічого такого не помітив у цій фразі, але справжні фанати президента та "Кварталу 95" відразу ж згадали, що щось таке було і в серіалі "Слуга народу", причому... дослівно, але російською мовою.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Не прикордоння між орками та ельфами. Ми нормальна, сильна, красива та багата країна", - говорив ще тоді персонаж Василь Голобородько, якого грав Зеленський.

Нагадаємо, син Володимира Зеленського хоче до армії, але не може - вік не дозволяє: "Він усім каже"

Як повідомляв "Знай.uа", американки збудилися від Зеленського, побачивши його "базуки" з голим торсом: "Є все, чого немає у путіна"

Знай.uа писав, Зеленському вже ревнувати? Лідер Туреччини Ердоган "підкотив" до Бориса Джонсона на саміті НАТО