Оля Полякова та Маша Єфросиніна знову повернулися до своїх шанувальників зновим випуском шоу "Взрослые девочки", де порушують нагальні питання будь-якої української жінки.

Цього разу телеведуча та співачка вирішили відповідати на ті запитання, які ставили їм їхні шанувальники, але на початку випуску вони зробили невелику ремарочку щодо мови, якою вони спілкуються.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, поцілунок, фото: Знай.uа

Всім відомо, що Маша Єфросиніна родом з Криму, з Керчі, російська мова в її родині була в ходу з самого дитинства, так само і Оля Полякова звикла спілкуватися саме російською.

У зв'язку з цим дівчатам важко переходити українською мовою у своєму житті та у випусках шоу "Взрослые девочки" у тому числі. Вони пояснили свою позицію, адже почули чимало закидів на свою адресу.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Ви звикли до нас, які не підбирають слова, фонтанують... У нас своя хімія. Це те, що стосується, чому нам легше писати "Взрослых девочек" російською мовою" , - відзначає Маша.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

"Бо ми до цього весь час говорили російською: і вдома, і між собою. Ми хочемо говорити українською, ми вчимо, ми все для цього робимо... Але щоб так поговорити, як з подругою на кухні, українською так не вийде. І вам самим нецікаво буде дивитися бекаючих, що мекають і підбирають слова ваших улюблених дівчаток", - зазначила Оля.

Дівчата погоджуються, що можуть говорити українською, адже Маша переклала профілі в соцмережах українською, а Оля співає українські пісні, але їм це простіше зробити, коли є підготовка та є можливість виправити помилки. Але там, де їх захоплюють емоції і потрібно швидко викласти свою думку або ж пожартувати, то простіше поки тільки російською.

"Ми домовилися спробувати, що на всі україномовні питання ми відповідатимемо українською мовою. Ми розуміємо агресію, це дуже важливо зараз", - сказала Єфросиніна.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна приховувала свій реальний вік, Оля Полякова дізналася про все першою.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова повернулася до Києва і лягла під апарат: "Не дамо війні зробити із себе старих баб".