Відома співачка Оля Полякова та Віталій Козловський взялися за руки та здивували українців сильним виступом. Ролик виконавець опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський із перших днів повномасштабної війни активно підтримує військових та простих українців, виступаючи на благодійних концертах. На цей раз артист вирішив об'єднатися з Олею Поляковою, яка також багато робить для України, виступаючи зокрема закордоном.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Так, на відео зірки зворушливо взялися за руки, виступаючи перед воїнами ЗСУ та здивували чуттєвим виконанням Гімну України. Оля Полякова з'явилася на сцені в розкішній білій сукні, яка зроблена з пір'я, а Віталій Козловський у джинсах та білій футболці.

У підписі до відео артист зазначив, що у нинішніх реаліях не можна допускати сварок та бути єдиними, щоб перемога настала якнайшвидше.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

""…І покажем, що ми браття козацького роду!" Час об‘єднуватись, а не сваритись. Разом до ПЕРЕМОГИ!", - написав Козловський.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".

Також наш портал інформував, Слава Дьомін розповів про зіпсовані стосунки з тестем, який був радий анексії Криму: хотів кращого життя та "забив" на онука з донькою.

Крім того, ми повідомляли, Настя Каменських знайшла спосіб, як подарувати українцям тепло, не торкаючись їх: "Місце, де наші душі знаходять одне одного".