Українська ведуча та журналістка Раміна Есхакзай задалася безліччю питань, щоб налаштуватися на "життя" у рамках повномасштабної війни проти рашистів.

Вона поділилася частиною з них - чи можна взагалі існувати далі, коли довкола вмирають люди від російських куль і ракет, маленькі діти стають жертвами, а чоловіки віддають життя за нашу свободу та незалежність.

Раміна Есхакзай. Фото: скриншот Instagram

"Піти в кафе і замовити там каву, коли люди в Маріуполі п'ють воду з калюж... купити нову річ, коли у когось всі речі залишилися в будинку, ходити в кіно, на побачення, в парк, коли твій брат, друг, хлопець, чоловік спить в окопах, робити манікюр, доглядати шкіру, волосся, якщо ці гроші можна витратити на допомогу ЗСУ?", - пише Раміна в публікації.

Дуже цікаві питання, на які немає однозначної відповіді у суспільстві. Хтось зневажає тих, хто намагається шукати радості у подібному житті, а комусь це здається цілком нормальним.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Раміна Есхакзай та Alyona Alyona, фото: Instagram

"Дякую вам за українську мову в Stories, ви приклад для інших блогерів", "So beautiful", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Раміна Есхакзай дізналася, чому херсонці не можуть виїхати з міста: "Випрошувати копієчку?"

Як повідомляв "Знай.uа", Раміна в Мережі поскаржилася на закиди недоброзичливців: "Скільки можна мене хейтити?"

Знай.uа писав, колишня Козловського Раміна напала на "противників" російської мови, звинувачуючи їх у лицемірстві: "За**али топити своїх"