Час Кріштіану Роналду в «Манчестер Юнайтед» може добігти кінця дуже скоро, оскільки клубу не вдалося переконати португальську суперзірку відкликати заявку на трансфер.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Все літо Роналду намагався піти від 13-разового чемпіона Прем'єр-ліги, щоб у наступному сезоні він міг грати у Лізі чемпіонів. «Юнайтед» не зміг пройти кваліфікацію для участі у змаганнях після того, як фінішував шостим у минулому терміні.

Як повідомляє The Times, «Юнайтед» намагався переконати Кріштіану залишитися на «Олд Траффорд» під час вирішальних переговорів із ним та його агентом Хорхе Мендешем. Переговори були спрямовані на те, щоб наголосити на важливості для 37-річного футболіста у поверненні до «МЮ», де він має бути як удома, під керівництвом нового боса Еріка тен Хага.

Проте, як повідомляється, обговорення на початку цього тижня не змогли переконати Роналду залишитися на Олд Траффорд. Зрозуміло, що його надихнув інтерес до нього з боку «Атлетико Мадрид» та «Баварії» з Мюнхена, і він сподівається, що «Юнайтед» дозволить йому піти у середині дворічного контракту.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Кріштіану Роналду, Getty Images

Інтерес до Роналда досі був невеликий, і цього місяця зірка відхилила пропозицію у розмірі 255 мільйонів фунтів стерлінгів від клубу в Про-лізі Саудівської Аравії.

Колишній нападник «Реала» та «Ювентуса», як відомо, вперше цього тижня тренувався з командою Тен Хага і був присутнім на товариському матчі за зачиненими дверима над «Рексхемом» у середу.

Тен Хаг був твердий у своєму переконанні, що хоче працювати з Роналду, і нещодавно заявив, що він не матиме проблем з тим, щоб пристосувати п'ятиразового володаря «Золотого м'яча» до свого стилю гри.

"Я думаю, що Кріштіану здатний на це", - сказав Тен Хаг. "У своїй кар'єрі він показав усе. Я встановив свою вимогу. Ми хочемо грати певним чином. Найкращий гравець може зробити свій внесок, а Роналду — абсолютний найкращий гравець у нашій команді".

Чи отримає тепер Тен Хаг таку можливість, ще невідомо.

Нагадаємо, що Кріштіану готовий йти на крайнощі заради того, щоб залишити МЮ.