Останні кілька сезонів Жозе Моурінью у Прем'єр-лізі у «Манчестер Юнайтед» та «Тоттенхемі» були дуже важкими, але триразовий переможець Прем'єр-ліги, схоже, залишив це позаду.

Відповідну посаду оприлюднили на порталі «DailyStar»

Триразовий переможець Прем'єр-ліги, а нині головний тренер «Роми» Жозе Моурінью, безумовно, знає, як це керувати елітними футбольними командами. Португальський ас був драматично звільнений обома клубами, коли результати стали відходити на другий план.

Тим не менш, він, схоже, дуже щасливий у своєму новому клубі «Рома», особливо після того, як привів їх до тріумфу в Лізі конференцій Європи свого першого повного сезону. І його нове оточення, здається, погоджується з ним, оскільки фанати вважають, що тепер він виглядає на десять років молодшим, ніж у «Тоттенхемі» та «Юнайтед».

Моурінью виглядав бадьоро на знімку поруч із українською ведучою Дарією Бондар. Демонструючи свіжий колір обличчя і вражаючу засмагу, Моурінью виразно виглядає так, ніби він удома.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Життя в Італії додало йому десять років тому", — написав один із прихильників. "Комбо англійських ЗМІ та Man United змусило чоловіка старіти, як молоко", - додав інший фанат.

"Манчестер Юнайтед" мало не зруйнував його життя", - написав інший фанат.

Жозе Моурінью: скрін з відео

Незважаючи на те, що минулого сезону були періоди нестабільності, «Рома» провела дуже вражаючу кампанію під керівництвом Моурінью. Їхня перемога в ECL над «Фейєноордом» стала їх першим європейським трофеєм у їхній історії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Райан Гіггс постав перед судом за жорстоке поводження з дівчатами.

Нагадаємо, Алекс Фергюсон повернувся до роботи у Манчестер Юнайтед.