Зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги сміху", відома гумористка та актриса Тетяна Песик зустрілася з Олексієм Арестовичем, який порадував її несподіваною обіцянкою. Фото артистка опублікувала у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

На початку повномасштабної війни радник голови Офісу президента України Олексій Арестович взяв на себе велику ношу – заспокоювати народ. У результаті став справжнім мемом, адже деякі його "передбачення" так і не справдилися, наприклад, що війна закінчиться через "2-3 тижні". Втім, це лише додало йому популярності.

Олексій Арестович, фото: Instagram

Так, Тетяна Песик похвалилася, що їй пощастило зустрітися із головним "заспокоювачем" українців. Вона поділилася знімком, який позує з Олексієм Арестовичем.

Песик та Арестович. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Таня Песик, як гумористка, не змогла втриматись і пожартувала, що Арестович дав їй персональну обіцянку, виконання якої доведеться почекати кілька тижнів.

"Сказав, що за 2-3 тижні напише", - з гумором підписала фото зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна в Криму: "Вуса справили жест доброї волі".

Також наш портал повідомляв, Олександр Теренчук з "Одного разу під Полтавою" вирішив втерти носа Ектору Хіменес-Браво і подався до кулінарії: "Зірку Мішлена вже чекаю".

Крім того, наш портал інформував, Ігор Ласточкін та Настя Оруджева з "Жіночого кварталу" розповіли сумну правду про реалії життя в новому комедійному серіалі "Волонтери".