Відома українська співачка Настя Каменських поділилася теплими спогадами з дитинства та дорослого життя, які подарувала їй Україна. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських згадала дні, коли ще маленькою гуляла з батьками столицею і раділа черговій порції морозива. Вона зазначила, що саме тоді Україна лише стала незалежною, але значення вона не розуміла.

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

"Серпень 1991. Мені 4 і я з мамою та татом йду Хрещатиком. Україна тільки стала незалежною. Але для мене малеча ці слова були ще надто "дорослими" і я просто раділа тому, що гуляю з батьками і зараз ми підемо разом за морозивом. ", - поділилася співачка.

Також співачка згадала теплі моменти з юнацтва, які їй вдалося пережити у рідному Києві та моменти з дорослого життя, які назавжди викарбувались у її пам'яті. Настя Каменських зазначила, що Україна переживала різні часи, у неї, як і у будь-якої людини були падіння та злети, але одне в ній було, є і буде незмінним – чудові люди.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

"Україна переживала різні часи. Але як і раніше, так і зараз, і в майбутньому – ми завжди були, є і будемо вільним та незалежним народом нашої вільної та незалежної, нашої прекрасної країни", - додала співачка.

Раніше портал Знай повідомляв, Настя Каменських, після повернення в Україну, засумувала за Потапом і вирішила, що тепер "самий час": "Ще більше знайомитися".

Також наш портал інформував, Настя Каменських поставила Сергія Притулу у незручне становище, врятував Шумко: "Вона не вміє брехати".

Крім того, ми писали, Юрій Горбунов поставив на місце зганьблених Дорофєєву та Астаф'єву, "подружившись" з Арестовичем.