Популярний український блогер Олег Машуковський запам'ятався фанатам завдяки своєму епатажному образу, сміливості та почуття гумору. Крім творчої діяльності в TikTok, хлопець ще займається візажем, перевтілюючи зірок і себе самого.

Олег Машуковський опублікував свіжу фотографію зі своєю близькою подругою, артисткою Анною Трінчер, яка знімалася у серіалі "Школа".

Парочка у кадрі позує у стильних образах, а на тлі видно якусь сцену. Зважаючи на все, вони знову зібралися разом на благодійному заході на підтримку рідної України.

Скріншот із Instagram, Олег Машуковський

Також блогер нагадав, що Трінчер незабаром виходить заміж за свого коханого Олександра Волошина. Дату весілля молодята вже обрали – 24 вересня. Наразі пара активно готується до такої важливої ​​події і Машуковський жартівливо зазначив, як швидко ростуть діти.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Як швидко ростуть діти. Вже скоро заміж 💍" - написав Олег.

У коментарях Анна Трінчер підкреслила, як стильно виглядає Машуковський і назвала його своїм "татком". Шанувальники теж були щедрі на компліменти.

Коментарі - instagram.com/mashukovsky/

Раніше ми писали про те, щоб блогер Олег Машуковський оголився до пояса і підказав, як "накачати" прес без спорту: "Тільки змив..."

Як повідомляв Знай.ua, блогер Олег Машуковський зняв усе зайве і потряс перед шанувальницями булочками: "Запросила, я прийшов, та ще й трусах побував"

Також портал Знай.ua писав, що блогер Олег Машуковський несподівано перетворився на шоколадного зайця: "Хах, як ти засмаг"