Відома російська виконавиця Алла Пугачова показала, як справляється з близнюками, поки чоловік їздить із гастролями світом. Ролик опублікував Максим Галкін на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін активно їздить країнами з гастролями та регулярно ділиться з шанувальниками яскравими кадрами з поїздок. Але як будь-який люблячий чоловік і батько він сумує за дружиною Аллою Пугачовою та близнюках Гаррі та Лізі. Так, сімейство вирішило відправити "привіт" голові сімейства.

Алла Пугачова та Максим Галкін з дітьми. Фото: скрін youtube

Алла Пугачова зняла, як снідає з Гаррі та Лізою перед їх відправленням до школи. Зоряна мама дбайливо запитала у дітей, коли на них чекати додому і показала, чим ласують близнюки і вона вранці. На відео співачка окрім їжі засвітила і свої таблетки, мабуть їй нездужає, що можна припустити і з трохи охриплого голосу.

"Трудівники, трудівники мої. А що ми їмо, булочки? Ось ще такий смачний хліб, варення, малинка. Що ще треба? Нічого. І мої пігулки", - коментує Примадонна на відео.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, Алла Пугачова випила з подругою Лаймою Вайкуле та наговорила трохи зайвого: "Живи спокійно країна".

Також наш портал інформував, що росіяни засумнівалися в подяці Галкіна, який втік з росії і підтримує Україну: "Не намагаюся щось доводити".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський шокований байдужістю артистів, які ігнорують війну в Україні: "Веселощі на кістках".