Відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram і частенько посвячує фанатів у найвідвертіші подробиці життя, за яким стежить понад 590 тисяч людей.

Даша Астаф'єва опублікувала неймовірно гарячі знімки в леопардовому корсеті, який буквально вивалює її пишний бюст назовні. Обличчя артистка вважала за краще приховати, що додало загадковості кадрам.

Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва

В минулому пості зірка попросила шанувальників написати список тих українських книг, які їх вразили за останній час, та все для її проекту, подробиці якого ще зберігаються у секреті. Зараз вона від душі подякувала фанатам за віддачу, адже вони залишили багато рекомендацій.

"Ого, ви нарадили! Дякую, кожному. Особливо за українське. Шана і повага, що читаєте рідне. Дуже скоро будемо з командою ділитися із вами новим освітнім проектом. Готуємось. Сподіваюсь вам сподобається як нам) Поринаю далі. Не турбувати!" - написала Астаф'єва.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Дашу просто завалили компліментами, але особливо виділився виконавець Wellboy. Він зізнався, що ще не бачив такої краси, а Астаф'єва у відповідь заявила, що це все "вишні", посилаючись на його пісню.

Коментарі - instagram.com/da_astafieva/

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва безсоромно поманила зоною декольте, приспустивши піжаму: "Втілення жінки"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Астаф'єва, ONUKA та KADNAY взялися за пенсіонерів, борщ у кожну хату: "Важливо обійняти"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Астаф'єва розповіла про родинні зв'язки із зрадницею Повалій, тепер дуже соромно: "Мам?"