Крінжова виконавиця російської попси Ольга бузова видала нову порцію л*йна, розкритикувавши всіх співвітчизників, хто зміг виїхати з росії, тікаючи від мобілізації.

У пісеньці бузова заримувала релокацію, мобілізацію, бузову та Грузію, та нарешті до неї дійшло, нашо люди бігають щоранку. Новий твір бузова виконала з коміком Азматом мусагалієвим.

бузова. Фото: кадр з відео

Чувак їй також дорікнув, що вона тусувалась з Галустяном у Африці, та намагався всяко заспокоїти крінжиху. Він виправдовується, що прийшлось їхати через Тбілісі в рязань, але вона мусить його пробачити.

На що співачка завиває не своїм голосом, про те, шо хлопець обрав Грузію замість бузової, що цілком логічно та зрозуміло.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Ти був дуже сміливий, спритний та вмілий. Як тигр та пантера в джунглях звуть. Але у складній ситуації ти вибрав релокацію. Ах навіщо ти бігав вранці? Став жертвою інформації та під тиском санкцій. Втік туди, де є Макдак, Ікеа та Пей упав - співає бузова.

бузова. Фото: кадр з відео

ВІдомо, що пропутінська виконавиця не лише підтримує війну в Україні, вона також приїздила на окуповані території, де була помічена біля вантажівки з "гуманітаркою".

Нагадаємо, ми писали, що співачка Світлана Лобода нарешті зізналася у почуттях, його дружина оцінить: "Дмитрику, я люблю тебе".

Як повідомляв "Знай.ua" українська співачка, акторка, радіоведуча, донька мільярдера та співвласник відомої мережі супермаркетів "АТБ" Анна Буткевич готується захищатися.

Також "Знай.ua" інформував, що Андрій Данилко та Інна Білоконь захопили українців милими витівками: "Легендарні".