Боксер з Маріуполя, якому вдалося вирватися з окупації виступив у США та переміг американця, зламавши два ребра.

Весь у крові та з запухлим, від синців, лицем, спортсмен розповів що зробить з медаллю. НА своїй сторінці в Twitter про нього розповів військовий та блогер Анатолій Штефан з позивним Штірліц.

Боксер Бовар Ханаков. Фото: скрин Twitter

На думку Штірліца, саме такими мають бути українські спортсмени.

Бовар Ханаков. Саме такими мають бути сьогодні Українські спортсмени, це і є приклад для усього спортивного світу України - написав блогер.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Боксер Бовар Ханаков. Фото: скрин Twitter

На турнірі BYB 13 у Флориді наш співвітчизник у бою на голих кулаках здолав за підсумками п'яти раундів американця Ісаака Фрімана. Після бою Бовар закликав зупинити війну в Україні, він став навколішки.

Я розбитий. Моєю мрією було битися в США. Але я не щасливий сьогодні, бо російська федерація вбиває моїх земляків. Будь ласка, якщо ви можете, зупиніть війну. Україна б'ється за свободу. Наш народ ніколи не здасться. - сказав боксер.

Також він заявив, що продасть свою завойовану у важкому бою медаль, а гроші направить на допомогу тим, хто постраждав від цієї війни.

Я не заробив багато грошей. Але я представив нашу країну та виграв медаль. Я хочу її продати та віддати гроші на благодійність. Ціна медалі – $300 та автограф. Наступний крок – $100. Це найважчий бій у моїй кар'єрі. Дякую всім за підтримку. слава Україні

У мережі згадали, що ще минулого року Бовар виступав в москві, але кулі з російських автоматів, та ракети з ГРАДів швидко вивітрюють бажання битися за рублі.

"Людина зі сталі. Азовсталі, враховуючи те що він з Маріуполя", "краще пізно (зрозуміти свої помилки, що є правильно, а що ні), ніж ніколи", "В 2021 виступав в мацкві, щонайменше 3 рази", "Не виступав, а давав п*здів на вражій території", " усвідомлення приналежності до нації проходить трудно.. підтримуйте і величте українців. слава герою і нації", - прокоментували українці.

Скриншот коментарів

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що розлучена Наталя Валевська впіймала Дзідзьо в халатику та зовсім не засмутилася: "Обіймаю".

Як повідомляв "Знай.ua" Андрій Бєдняков з "Орла і Решки" занурився обличчям у сніг, але пізно помітив, що він "жовтий": "Було декілька..."

Також "Знай.ua" інформував, фанатку "руського мiра" Прохорову депортували з Берліна за любов до путіна.