Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами в Instagram, де за ним стежить близько 710 тисяч людей.

Вова Дантес допомагає Україні самотужки, проводить гумористичні концерти з Олексієм Дурнєвим, щоб зібрати гроші на ЗСУ. Один із них відбудеться в Парижі в рамках Європейського туру, і в цій поїздці їхню команду поповнила кохана артиста Даша Кацуріна. Мабуть, вона вирушила з ними, щоб підтримати хлопців.

Дантес та Кацуріна, фото: Instagram

Вони мали вільний час перед заходом, тому парочка вирішила пройтися знаменитими місцями міста. Звичайно ж, повз Ейфелеву вежу вони не пройшли. Відповідні кадри Дантес розмістив у Insta Stories.

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

На них Кацуріна виглядає дуже щасливою та посміхається. Ймовірно, вона згадала ті самі романтичні пропозиції руки та серця в Парижі, бо жартівливо показала на камеру обручку на безіменному пальці. Більш того, вона сказала Вові, що згодна.

"Я згодна, любий", - заявила Даша і вони обоє розсміялися.

Цікаво, що Дантес написав: "Побачила Париж і вижила". Пісню якраз із цією назвою його колишня Дорофєєва випустила зі своїм коханим, який є колишнім чоловіком Кацуріної.

Нагадаємо, "Бігу, шукаю аптеки...": Надя Дорофєєва із сім'єю намагається знайти порятунок, допомоги чекати ні звідки

Раніше ми писали про те, що найуспішніший сезон "Міняю жінку": українці потролили Дантеса та Кацуріну