Колись відома українська блогерка та телеведуча Регіна Тодоренко, яка замовчує злочини російських окупантів в Україні, продовжує падати ще нижче. Одеситка Тодоренко, швидше за все, вже отримала громадянство так званої росії.

За інформацією з російських медіа, Регіна отримала паспорт із триколором незадовго до перевиборів путіна.

Регіна Тодоренко, фото Знай.uа

За даними пропагандистів, Тодоренко отримала паспорт РФ кілька днів тому і, ймовірно, встигла взяти участь у так званих "виборах" Путіна. Раніше зрадниця не поспішала брати громадянство росії.

Регіна Тодоренко, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Показати ще

Скандальна співачка жила в Москві з українським паспортом, це не заважало їй заробляти криваві карбованці.

Регіна Тодоренко цинічно набула російського громадянства, коли країна-агресор обстрілювала її рідну Одесу балістичними ракетами, руйнувала будинки мирних жителів і вбивала безневинних людей. До речі, відомо, що близькі зрадниці, зокрема, батьки під час війни залишилися в Україні.

Регіна Тодоренко мовчить про повномасштабне російське вторгнення. Скандальна артистка залишилася в рф і заробляє криваві карбованці. За мовчазну підтримку війни в Україні проти Тодоренка у жовтні 2022 року було запроваджено санкції.

Регіна Тодоренко, скріншот з відео

За словами співака та телеведучого, а нині військового волонтера Колі Серги, вона не забрала своїх батьків та брата з Одеси шукати кращу долю у Росії. Втім, брат нібито не підтримує політичної позиції Тодоренка, а батьки, швидше за все, навпаки.

Скрін, Instagram Тодоренко

"Я думаю, якби вони (батьки. – Ред.) не підтримували, то ми б дізналися про це. І якби не було цієї підтримки батьками, якби вони були в протистоянні з Регіною, мені здається, вона б змінила риторику. Хоча я можу помилятися", – казав Сергій.

Втративши одну сім'ю в Україні, зрадниця знайшла іншу у Росії. Вона 5 років тому одружилася зі співаком-патріотом Владом Топаловим, від якого має вже двох синів – Михайла та Мирослава. Як стверджують пропагандистські медіа, це і спричинило отримання російського громадянства.

Нагадаємо, Євгенія Власова різко висловилася про зрадницю Повалій: "Нормальна людина так говорити не може".

Раніше повідомлялося, "В*гіна в халаті": зрадниці України Регіні Тодоренко зробили привабливу пропозицію.

Також, відомий український музикант з'явився перед камерою у російській формі: живими вже може і не бути.