Відома українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно розповіла про роман із відомим актором та його зраду, вирішила поділитися реальними подробицями особистого життя. Вона зізналася, що після розлучення мала стосунки і мало не вийшла заміж. Але через зраду коханого Гросу порвала з ним.

Як розповіла Аліна, про них вона дізналася телефоном хлопця. Коли він п'яний спав після вечірки, вона наважилася перевірити його та була шокована.

Про це Аліна розповіла в одній із соціальних мереж.

Публікація Аліни Гросу, фото: Instagram

"Я ніколи до того не лізла в телефон. Я вважаю, що це неповага, але я вже не могла більше. Я подумала так: Окей, якщо я зараз влазю і не бачу нічого, я просто назавжди йому вірю. Я буду до нього ставитися, як до царя, за мою таку хорову думку про нього". Я з цим телефоном йду у ванну, сідаю, відкриваю, заходжу в Instagram. Змінював він завжди. Кожна відпустка його, кожне відрядження — це було якась нова дівчина чи якась, що була до того", — у сльозах поділилася Аліна.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Чоловік навіть знімав свої подвиги на відео. На одному з них він розважався із трьома жінками одночасно.

Аліна Гросу, фото: Instagram

"Я знайшла у нього секретну папку. Я в цій папці бачу відео з готелю. На відео три баби в номері і він... Для мене це просто було...", - розповіла Гросу.

Після побаченого вона не стала одразу говорити про це з колишнім. Наступного дня вони мали спільні проби, у яких її героїня мала дати ляпас нареченому. Тож того удару на майданчику Аліна вклала всі свої емоції.

"Ми йдемо вранці на проби. Ми граємо сцену, і я повинен йому дати ляпас. Я вперше в житті вдарила людину, тобто я дала ляпас. Зазвичай, це не боляче, коли у фільмах граєш, тому що ти завжди робиш акторською мовою". правильно, а тут я спеціально зробила неправильно.

За її словами, чоловік не визнавав себе винним, звинувачував у невірності Аліну і навіть умовив її пройти детектор брехні.

"Ми йдемо на детектор, який показує, що у нього було приблизно шість зрад. Найбільше зрад у нього було в першій половині відносин. Я чиста, у мене не було жодної зради. Я навіть пошкодувала тоді, якщо чесно, мені було боляче, але, з іншого боку, добре, що я до цього не опускалася", — розповіла артистка.

Вона наголосила, що ця історія "не про те, про кого всі подумали", натякнувши на роман із російським актором та режисером Романом Полянським. Вони розійшлися після початку повномасштабного вторгнення.

Аліна Гросу, фото: Instagram

Ці відносини Аліна назвала помилкою. Нещодавно вона підтвердила, що вдруге вийшла заміж. Проте свого обранця не розкриває.

Нагадаємо, втомилася прикидатися? Ведуча "Я люблю Україну" Ксенія Мішина дала інтерв'ю мовою окупантів.

Раніше повідомлялося, в день жалоби Оля Полякова похвалилася відпочинком з дочкою в Ніцці.

Також, Аліну Гросу підозрюють у шлюбі з відомим росіянином: "Справді, він...".