Відомий український шоумен Олексій Потапенко, який сам вирізняється екстравагантними перфомансами, жорстко висміяв смерть російської акторки Анастасії Заворотнюк.

Відомо, що ця акторка грала роль провінційної українки в російському серіалі "Моя прекрасна няня", і багато хто впевнений, що саме ця роль вплинула на стереотипи.

Однак повернемось до Олексія Потапенка (Потап), він у мережі Instagram опублікував Stories, де різко прокоментував смерть росіянки.

Stories Потапа, скріншот: Instagram

Так званий репер дорікнув, що Заворотнюк з 2004 року до 2009-го знімалася у скандальному серіалі "Моя прекрасна няня". У російській стрічці артистка грала роль няні Вікі, яка приїхала з Маріуполя до Москви влаштовувати особисте життя. У серіалі українців висміювали та зображували безглуздими.

Популярні новини зараз

Доведеться заплатити зі своєї кишені: водоканальники попередили з приводу лічильників

Продати земельний пай може не вийти: які умови ставлять українцям

Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят

Маршрутники вирішили підняти ціни на проїзд: доведеться платити у половину більше

Показати ще

Олексій Потапенко, скріншот: TikTok

"Ну що, Насте, весело було грати в образі, який виставляє українок тупими? Добре, що більше не зіграєш", - жорстко написав Потап, а також опублікував фото Заворотнюк із серіалу "Моя прекрасна няня".

Втім, така посада недовго протрималася на сторінці репера. Потап досить швидко вилучив свій різкий вислів про смерть Анастасії Заворотнюк. Артист не пояснив, чому це вчинив. Також виконавець більше не коментував смерть актриси.

Потап без штанів у росії, архів з вільного доступу

Ще варто нагадати, що сам Потап багато років тому, коли вже було окуповано Крим, в ефірі програми "Вечірній Ургант" просто зняв штани та показав глядачам свою білизну. Постає питання, хто і кого ще виставляв "тупими"?

Як відомо, Анастасія Заворотнюк померла вночі 30 травня 2024 року. Життя актриси забрав рак головного мозку.

Анастасія Заворотнюк. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, "чарівниця" помолодшала на 10 років, ввівши себе в "транс" і переставши ходити до лікаря: "Я зламала своє тіло".

Раніше повідомлялося, на безіменному пальці Злати Огневич з'явилося обручку: "Наше кохання...".

Також, жінка після розлучення переспала з 720 чоловіками і поскаржилася на проблеми: "Я не з тих, хто гуляє всю ніч".