Знаменита американська тенісистка Серена Вільямс, 23-кратна переможниця турнірів Великого шолома, проведе виставковий матч проти своєї старшої сестри.
Матч відбудеться 27 грудня на виставковому турнірі Mubadala World Tennis Championship в Абу-Дабі.
Також в цьому турнірі візьмуть участь Рафаель Надаль, Новак Джокович і інші зірки тенісу.
Раніше Серена і Вінус Вільямс зустрічалися між собою вже 30 разів. Рахунок особистих зустрічей - 18-12 на користь Серени.
Нагадаємо, Серена Вільямс отримала нагороду від видання Adweek за досягнення при створенні особистісного бренду.
Серена Вільямс потрапила на обкладинку Adweek, присвяченого найкращим брендам року.
За словами Вільямс, вона стикалася з дискримінацією за статевою ознакою, і кольору шкіри, а також прищналась, що дуже часто жінки не відчувають достатньої підтримки.
Серена Вільямс
"Іноді те, що я роблю, викликає великий резонанс, і я використовую це для свого бренду. Я намагаюся говорити собі, що я сильна, мужня, горда, прекрасна. Я відчуваю, що можу не тільки грати в теніс, але і проявляти себе в моді і інших починаннях.
Дуже часто жінки не відчувають достатньої підтримки. Сподіваюся, разом у нас вийде це змінити. Для мене це питання непохитності.
Я знаю, як це - коли з тобою не вважаються, тому що ти жінка, темношкіра жінка. Але я ніколи нікому не дозволяла визначати мій потенціал по підлозі або кольором шкіри. Коли ставиш перед собою цілі, завжди піднімай планку вище", - передає слова Серени The Guardian.

Серена Вільямс

Як повідомляв портал Знай.ua, Серену Вільямс оштрафували на 17 тисяч доларів за поведінку у фіналі US Open.