Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов підозрюється в причетності до нападу на відомого дагестанського блогера і шоумена Ельдара Іразієва.
Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова.
За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.
Батько Хабіба Абдулманап Нурмагомедов прокоментував цю новину, зазначивши, що сам піде до Іразієва, щоб в усьому розібратися.
"Скажу вам відверто: неприємно чути таке. Як можна ходити один-одного в гості й таке? По приїзду додому сам піду до Ельдара, решта неправильно і неприпустимо. Найкращі у своїх жанрах, ваш приклад заразливий і непристойний. Не повторюйте дурниці юнацькі", - заявив Абдулманап Нурмагомедов.
Через декілька днів сам шоумен записав відеозвернення, де повідомив, що у нього все нормально, і немає причин для тривоги.
"Я дивлюся, мене вже поховали. Дуже багато дзвінків, переживають люди, знайомі, незнайомі. Не встигаю відповісти, але це дуже зворушує мене. Насправді у мене все нормально, все добре. Немає причин для тривоги.
Єдине, що засмучує мене - це те, що в інтернеті розгорнулася якась каша, і я став мимовільним її ініціатором, люди в коментарях ображають один одного. Хотів попросити всіх трохи збити градус напруги. Все йде своєю чергою, все відмінно. Всім добра", - сказав Іразієв.

Як раніше писав Знай.ua, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.