Артем Лобов, ірландський боєць змішаних єдиноборств російського походження, який виступає в напівлегкій і легкій вагових категоріях, пішов з UFC. Про це повідомляє ESPN.
Лобов розірвав контракт з UFC за обопільною згодою сторін. Відтепер він є вільним агентом.
В рамках UFC Лобов провів сім боїв (3 перемоги, 4 поразки), останній з яких - проти Майкла Джонсона - програв. Лобов також відомий, як спаринг-партнер екс-чемпіона UFC Конора Макгрегора.
Нагадаємо, після нападу разом з Макгрегором на автобус з бійцями Лобова зняли з бою на турнірі UFC 223.

Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів.

Як раніше писав Знай.ua, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.