Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) звернувся до Тоні Фергюсона, який відмовився від бою за тимчасовий титул.

"Я хочу нагадати вам, хлопці, що до того, як я став чемпіоном, я був близький до титульного бою три рази, і всі три рази я упустив свій шанс. Перший раз був у липні 2016 року, коли мені запропонували битися в місяць Рамадан і я відмовився. Другий раз був перед UFC 205 у Нью-Йорку, коли мені запропонували бій за титул, надіслали контракт, але потім віддали поєдинок Макгрегору. Третій раз був на UFC 209, коли я був госпіталізований і ледь не помер.

Після кожної невдачі мені казали: ти упустив свій шанс, зароби ще одну перемогу. Тоні, у тебе був шанс, і ти упустив його, і це тільки твоя вина. Ти знаєш, що я дискваліфікований і не можу битися, але нечесно забирати у мене титул, адже я провів три бої за дев'ять місяців. Я виграв і захистив свій пояс.

Як боєць, ти заслуговуєш титульного бою, ти великий спортсмен і суперник, але тепер тобі треба провести бій і битися (але UFC цього не хоче). Я не розумію твоїх образ: якщо ти впав, тобі потрібно піднятися, а не скаржитися", - написав Нурмагомедов на своїй сторінці в Instagram.

Колишній тимчасовий чемпіон UFC у легкій вазі Тоні Фергюсон відмовився знову битися за тимчасовий титул, тому за нього змагатимуться Дастін Порье і Макс Холлоуей 13 квітня на UFC 236.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще
Як раніше писав Знай.ua, шоу UFC назвали найкращими серед усіх видів спорту.
Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто стане наступним суперником Конора Макгрегора.