Екс-чемпіон UFC у двох дивізіонах канадський боєць Жорж Сен-П'єр (28-2), який оголосив про завершення спортивної кар'єри, може повернутися до боїв.
Про це заявив його тренер Фірас Захабі.
"Жорж оголосив про вихід "на пенсію" в четвер, а вже на наступний день був на тренуванні. Я впевнений, що в ньому ще горить вогонь, і якщо з'явиться можливість провести хороший поєдинок, він може повернутися у спорт", - передає слова Захабі BJPenn.
Жорж Сен-П'єр
Нагадаємо, 38-річний канадський боєць Жорж Сен-П'єр оголосив про завершення професійної кар'єри.
"Щоб стати і залишатися чемпіоном, потрібно бути дуже дисциплінованим. Також потрібно багато дисципліни, щоб зупинитися, коли ти відчуваєш, що знаходишся в найкращій фізичній і психологічній формі у своєму житті, але я завжди планував піти зі спорту будучи на вершині і в повному здоров'ї. Я хочу подякувати моїй сім'ї, фанатам, тренерам та спаринг-партнерам, моїм спонсорам та агентам за їх бездоганну підтримку протягом усіх цих років.
Ніяких сліз. Я дуже щасливий зробити це. Це був довгий процес, але настав час піти. Лише кільком людям вдалося зробити це, і я завжди говорив, що хочу піти у відставку за власним бажанням і мені не велять зробити це. Йти треба на вершині", - сказав Сент-П'єр.
За свою кар'єру в UFC з 2002 року Жорж Сен-П'єр провів 28 боїв, 26 з яких виграв. Завоював титули чемпіона UFC у напівсередньому і середньому дивізіонах.
На його рахунку перемоги над такими відомими бійцями як Бі Джей Пенн, Метт Хьюз, Джош Кошчек, Тіаго Алвес, Нік Діас, Джонні Хендрікс і Майкл Біспінг.
Сен-П'єр також був удостоєний нагород як Найкращий боєць 2008, 2009, 2010 років за версією авторитетних організацій.
Свій останній бій Сен-П'єр провів у листопаді 2017 року, коли достроково переміг британця Майкла Біспінга.
Як раніше писав Знай.ua, шоу UFC назвали найкращими серед усіх видів спорту.
Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто стане наступним суперником Конора Макгрегора.